6.3.2018

Ceník

Pedikúra

Manikúra

Suchá medicinální pedikúra
1.návštěva 70
0,-/ pravidelně 550,-Kč

Suchou pedikúru provádím vysokootáčkovým přístrojem s diamantovými frézami. Při pedikúře Vám zkrátím a upravím nehty vč. zarostlých, odstraním zrohovatělou kůži, kuří oka a otlaky. Na závěr ošetřím nehty regenerační výživou (různé typy) a zpevňujícím vyživujícím olejem. A celou pedikúru zakončím vmasírováním regeneračního balzámu a krému.

Kombinovaná medicinální pedikúra
1.návštěva 750,-/ pravidelně 600,-Kč

Tento typ pedikúry je kombinace suché medicinální pedikúry a perličkové lázně ve speciální vaničce, kde je Vašim nohám dopřáno prohřátí a uvolnění. Při lázni dochází k změkčení zrohovatělé kůže, kterou v případě potřeby odstraním žiletkou. Samozřejmě Vám také zkrátím a upravím nehty vč. zarostlých, odstraním kuří oka a otlaky. Pedikúru zakončíme stejně jako u suché pedikúry lakováním výživy a zpevňujícím vyživujícím olejem a vmasírováním balzámu a krému.

Exklusivní SPA REGENERAČNÍ pedikúra 800,-Kč

Tato pedikúra má výborné účinky pro hojení a regeneraci nohou. Používám kosmetiku s hadím tukem, který má antibakteriální, protiplísňové a regenerační účinky. Zabraňuje vzniku drobných kožních infekcí, odstraňuje zápach, svědění, zmírňuje podráždění a pocení. Podporuje hojení ran a oděrek. Zabraňuje i vzniku prasklinek a kuřích ok, změkčuje paty a chodidla. Celkově zjemňuje a hydratuje kůži a podporuje prokrvení chodidel.
Postup je stejný jako u kombinované medicinální pedikúry, jen je doplněný o cca 15 min. zábal regeneračním a antibakteriálním balzámem s obsahem hadího tuku. Pedikúru zakončíme vmasírováním krému s hadím tukem. Po exklusivní pedikúře budou Vaše nohy dokonale ošetřené, jemné a hladké.

SPA pedikúra TEKUTÁ SŮL 800,-Kč

Tato SPA pedikúra je kombinovaná medicinální pedikúra doplněná o peeling a zábal dělaný regeneračními a vyživujícími přípravky s obsahem mořské soli. Pravidelné zábaly nohou těmito solemi mají i detoxikační a čisticí účinek pro celé tělo. Velice dobře čistí a dezinfikují pokožku nohou, pomáhají odstranit odumřelou kůži a zacelovat ranky, vč. popraskaných pat. Dle své chuti si sami můžete vybrat vůni.
Postup je stejný jako u kombinované medicinální pedikúry, jen je doplněný o solný zábal cca 20 minut. Pedikúru zakončíme vmasírováním krému. Po této pedikúře budou Vaše nohy krásně vyživené, čisté a hebké.

SPA pedikúra PIVNÍ LÁZEŇ 750,-Kč

Pivo má na pokožku vynikající působení. Nejen, že ji vyživuje, ale má též antibakteriální a protiplísňové účinky. Také odstraňuje zápach, svědění, zmírňuje podráždění a pocení. Kůži nohou krásně regeneruje, protože pivo je bohaté na vitamíny.
Postup je stejný jako u kombinované medicinální pedikúry, jen při perličkové lázni ve vaničce použiji pro koupel nohou pivo. Pravidelné pivní koupele nohou mají opravdu výborný výsledek. Kůže na nohou se méně vysušuje, je víc vláčná a plísně mají utrum.

REGENERAČNÍ zábal na nohy (ruce) 80,-Kč
– ke SPA pedikúře 50,- Kč

Dopřejte svým chodidlům účinnou regenerační péči, jejíž výsledky jsou srovnatelné s parafínovým zábalem. Zábal hydratační a regenerační maskou se provádí na závěr pedikúry po kompletním ošetření cca na 15-20 minut. Jednotlivé složky masky jsou převážně z přírodních ingrediencí – Hydromanil, olivový olej, bambucké máslo nebo vitamin E a glycerin.
Díky svému unikátnímu složení maska poskytuje okamžitý a dlouhodobý pocit hydratace, regeneruje lipidové vrstvy pokožky a reguluje procesy exfoliace epidermis. Tento zábal je velmi příjemný, okamžitě pocítíte uklidnění a vyhlazení.

Jednobarevné lakování v ceně pedikúry.
(nutné hlásit dopředu při objednání)
Odstranění shellacu 50,-Kč.
(nutné hlásit dopředu při objednání) na

Klasická manikúra
1.návštěva 450,-/ pravidelně 400,-Kč

Při klasické manikúře Vám zajistím dokonalou péči o Vaše nehty a ruce. Upravím délku a tvar nehtů, změkčím a odstraním zrohovatělou kůžičku. Lázeň, kterou používám při všech typech manikúry, tvoří směs soli, přírodních látek a BIO kosmetiky. Tato lázeň má účinek jak regenerační a vyživující, tak krásně nehty čistí a bělí.
Po úpravě nehtů je vyleštím a ošetřím regenerační výživou (různé typy). A na závěr dopřejeme Vašim rukám krátkou relaxační masáž pomocí jednoho z výživných krémů s přírodními složkami.

Manikúra s P-Shine
1.návštěva 500,-/pravidelně 450,-Kč

P-Shine je speciální japonská metoda s použitím přípravků obsahujících pravý včelí vosk, parafín a minerály. Nejprve se vtírá pasta, která se následně fixuje minerálním pudrem.
Při této metodě dochází k regeneraci vlastních nehtů. Pravidelná aplikace P-Shine zbavuje nehty lámání, třepení a dodá jim lesk. Zároveň při pravidelné a dlouhodobé aplikaci zabraňuje tvorbě záděrek a podporuje pevnost a přirozený růst nehtů.
P-Shine je vhodný jak pro ženy, tak pro muže a provádí se při klasické manikúře, kdy nahrazuje regenerační výživu. Doporučuji především pro regeneraci slabých a třepících se nehtů a také po odstranění gelových nehtů. 

SPA manikúra TEKUTÁ SŮL 500,-Kč

Typ speciální manikúry, při které navíc Vaše ruce ošetřím lázní, peelingem a zábalem přípravky s obsahem mořské soli.
Sůl má pro pokožku a nehty vynikající účinky, které se projeví právě při cca 15 min. zábalu. Regeneruje, hydratuje, dezinfikuje, vyživuje a nádherně zjemňuje. Dle své chuti si sami můžete vybrat aromaterapetickou vůni soli.
Pro ošetření nehtů si můžete vybrat buď lakování regenerační výživou (různé druhy), nebo P-Shine.
Na závěr dopřeji Vašim rukám krátkou relaxační masáž pomocí jednoho z výživných krémů s přírodními složkami.

Luxusní PERLOVÁ SPA manikúra 500,-Kč

Perlový prášek, který je vyroben z přírodních perel, je jedním z nejznámějších prostředků tradiční čínské medicíny. Obsahuje komplexní minerály a stopové prvky s vysokým obsahem vápníku, všechny esenciální aminokyseliny a perlový protein. Díky tomuto složení zpomaluje proces stárnutí a zlepšuje elasticitu kůže. Také zabraňuje vzniku stařeckých skvrn (při pravidelné aplikaci postupně zesvětluje pokožku rukou) a zpevňuje nehty.
Po manikúře a před nanesením výživy nebo P-Shine dopřejeme Vašim rukám omlazující a dokonale ošetřující cca 10 min. zábal minerální kašičkou z perlového prášku.
Manikúru zakončím samozřejmě krátkou relaxační masáží, při níž vmasírujeme jeden z výživných krémů s přírodními složkami.

Peeling + parafínový zábal rukou 120,-Kč
– ke SPA pedikúře nebo manikúře 80,-Kč

Parafínový zábal je ideální procedura, která kombinuje ozdravující i estetické účinky. Ponořením rukou do parafínu bohatého na vitamíny a minerály o teplotě cca 52-55°C dochází k prohřátí, které je nejen příjemné, ale též pomáhá při revmatických problémech, prokrvuje a zjemňuje pokožku.
Zábaly regenerují suchou a popraskanou kůži, zjemňují hrubou, zatvrdlou a mozolovitou pokožku. Také zpevňují a ošetřují nehty a jejich okolí. Díky teplu dochází k uvolnění bolesti drobných kloubů rukou, ztuhlých svalů a zápěstí.
Pravidelnými zábaly docílíte nejen zpevněných nehtů, ale i krásné jemné, vyživené a pružné pokožky bez záděrek, prasklinek a mozolů.

Jednobarevné lakování v ceně manikúry.
(nutné hlásit dopředu při objednání)

Odstranění shellacu 50,-Kč.
(nutné hlásit dopředu při objednání)

Reflexní masáž  380,-Kč

Reflexní masáž trvá cca 45-60 minut (dle stavu nohou). Doporučuji kombinovat s pedikúrou nejlépe kombinovanou medicinální nebo SPA pedikúrou TEKUTÁ SŮL či PIVNÍ LÁZEŇ. Protože při těchto typech pedikúry dochází díky lázním a zábalům k dokonalému očištění nohou a uvolnění svalů. A tak si lepé vychutná celé Vaše tělo účinky reflexní masáže.
Pro stále klienty jsou připraveny balíčky se zajímavými cenami.

Ceny jsou platné od 1. 1. 2024
Pravidelně znamená ošetření za 4 – 10 týdnů od poslední návštěvy. Poskytnutí služby o víkendu příplatek 30% z ceny objednané služby. Podmínky poskytování služeb najdete ZDE.

Aktuální informace pro diabetiky o proplácení medicinální přístrojové pedikúry pojišťovnami v roce 2024 naleznete na stránkách České podiatrické společnosti ZDE